Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Klimateknik System Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Echipamente frigorifice casnice si industriale
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Despre noi

Sc KLIMATEKNIK SYSTEM Srl este o companie profesionista si moderna care ofera solutii in domeniul instalatiilor si echipamentelor frigorifice casnice si industriale la un nivel de calitate europeana.


Misiune:

Misiunea noastra este una cat se poate de simpla si onesta. Mai precis, cu fiecare proiect in parte, urmarim :

- sa sustinem cresterea clientilor nostri prin oferirea unor produse de calitate, prin aducerea clientilor mai aproape de ceea ce vor sa promoveze;

- sa fim fluxul care leaga dorintele clientilor nostri de nevoile clientilor lor;

- sa stim felul în care sa facem acest lucru si sa o facem într-adevar.

Politica Firmei:

Oferind clientilor nostri produse si servicii de calitate, îi sustinem în cresterea si mentinerea unei pozitii superioare pe piata lor. Dotarii proiectului dumneavoastra, fie acesta o simpla instalatie frigorifica, fie identificarea unei solutii mai bune pentru realizarea instalatiilor superioare calitativ si din punct de vederea al eficientei economice.

Datorita traditiei si continuitatii productiei instalatiilor pe care le oferim, putem sustine proiecte ce se desfasoara pe timp îndelungat, calitatea produselor noastre pastrându-se cea promisa, asigurand service echipamentelor 24/24.

Respectarea standardelor de calitate în fabricarea lor este atestata prin agremente tehnice si certificate de calitate.

Viziune :

E normal ca fiecare companie sa aiba un "vis". Noi ne dorim sa devenim furnizorul preferat de solutii în domeniul instalatiilor frigorifice din Romania. Stim, este un ideal îndraznet, dar nu imposibil de realizat. Fiecare proiect reusit ne ajuta sa ne cladim un renume pe piata.
Din Gura in Gura